Orosz vízum

  • Ha gyorsan szeretnél orosz vízumot
  • Ha mielőbb választ szeretnél kapni a kérdéseidre
  • Ha nem tudsz személyesen befáradni irodánkba
  • Vagy csak úgy, ha orosz vízumot szeretnél

Akkor ezt most töltd ki gyorsan és küld el nekünk! 2 órán belül felhívunk, vagy válaszolunk.

Orosz vízum árai

Amennyiben rendelkezel az előírásoknak megfelelő meghívólevéllel*

4-6 munkanap alatt   25.375 Ft

2-3 munkanap alatt   36.400 Ft

Tranzit vízum

4-6 munkanap alatt   25.375 Ft

2-3 munkanap alatt   36.400 Ft

Ha nincs meghívóleveled, abban az esetben is tudunk segíteni!

Turista vagy rövid időtartamú üzleti vízum

4-6 munkanap alatt   35.535 Ft

Többszöri üzleti vízum (1 éves)**

4-6 munkanap alatt   77.975 Ft

2-3 munkanap alatt   89.000 Ft

A munkanapokat az orosz konzulátus munkarendjét figyelembevételével számold (hétfő, szerda, péntek)!

*Tanulmányi, munkavállalási és humanitárius meghívólevéllel más összeggel számolj – előzetes egyeztetés után pontosítjuk az összeget!

**Ha éves orosz vízumot szeretnél, akkor az eredeti meghívólevél megérkezésétől (ami kb. 3-4 hét) számold az ügyintézési időket!

Orosz vízumtájékoztató

A turista vagy rövid időtartamú üzleti orosz vízumhoz az alábbiakra lesz szükség:

  • 1 db színes igazolványkép - 3,5x4,5 cm (irodánkban elkészítjük rólad)
  • helyesen kitöltött és aláírt vízumkérőlap
  • útlevél (min. a hazaérkezést követő 6 hónapos érvényesség, legalább 2 üres, egymással szemben lévő oldal)
  • utasbiztosítás (irodánkban megkötjük neked)
  • repülő/vonatjegy másolata, ha autóval mész pontos útiterv és forgalmi+jogsi másolat
  • hivatalos voucher és visszagazolás vagy meghívólevél (irodánkban elintézzük neked)

A többszöri üzleti orosz vízumhoz az alábbiakra lesz szükség:

  • 1 db színes igazolványkép - 3,5x4,5 cm (irodánkban elkészítjük rólad)
  • helyesen kitöltött és aláírt vízumkérőlap
  • útlevél (min. a hazaérkezést követő 6 hónapos érvényesség, legalább 2 üres, egymással szemben lévő oldal)
  • utasbiztosítás min. az első útra (irodánkban megkötjük neked)
  • meghívólevél (irodánkban igényelhető)

A tranzit orosz vízumhoz az alábbiakra lesz szükség:

Tranzit vízumra akkor van szükséged, ha oroszországi átszállással utazol a célországba és Oroszország területén kilépsz a vámterületről, illetve gépkocsival átutazol Oroszország területén valamely másik célországba.

  • a célország vízuma (amennyiben vízumköteles)
  • a teljes útra érvényes menetjegy (repülő-  vagy vonatjegy), vagy gépjárművel történő utazásnál pontos útiterv és forgalmi+jogsi másolat
  • 1 db színes igazolványkép - 3,5x4,5 cm  (irodánkban elkészítjük rólad)
  • helyesen kitöltött és aláírt vízumkérőlap
  • útlevél (min. a hazaérkezést követő 6 hónapos érvényesség, legalább 2 üres, egymással szemben lévő oldal)
  • utasbiztosítás (irodánkban megkötjük neked)

Külföldi állampolgároknak az orosz vízumhoz az alábbiakra lesz szükség:

Az Európai Unió állampolgárai számára (kivéve az Egyesült Királyság állampolgárait) a vízumügyintézés folyamata és határideje megegyezik a magyar állampolgárokra vonatkozó előírásokkal.

Az Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália és az Egyesült Államok állampolgárai számára a konzulátus ügyintézési ideje 2 hét (nem lehet sürgősségi ügyintézést kérni), valamint a magyarországi lakcímkártyájuk másolatát is csatolni kell a vízumkérelmi dokumentációhoz. Akinek nincs bejelentett lakcíme, az nem kaphat Magyarországon orosz vízumot.

Azért, hogy neked minél kényelmesebb legyen, az orosz vízumhoz szükséges dokumentumokat eljuttathatod hozzánk személyesen, postai úton vagy egy megbízott személy (futár) által. Ha többen utaztok, akkor is elég, ha csak az egyikőtök jön el hozzánk.

Az elkészült vízumot akár Te, akár egy megbízott személy (futár) is átveheti az irodánkban, de kérésedre elküldjük postai úton is.

Irodánk nyitva tartása: hétköznap 9.00 - 17.00 óra között.
Címünk: 1062 Budapest, Bajza u. 24. fszt. 2-es kapucsengő

Nem találtunk bejegyzést