MagyarRussian

Vonatjegy

altAmennyiben Oroszországon belül kíván vonattal utazni, úgy vonatjegyét irodánkon keresztül is megrendelheti.

Vonatjegy rendelés Oroszországban

 

Oroszország belső vasúti járataira is megvásárolhatja nálunk előre vonatjegyét. A menetjegyen kívül a hálókocsi jegyeket is beszerzzük önnek.

A vonatjegyek beszerzésének szolgáltatási díja 5.000,- /jegy

 

Vonatjegy rendelés Oroszországba

S.O.S OROSZ VÍZUM!

Kérjen 3 perc alatt

OROSZ VÍZUMOT!

Nincs sorban állás!

Nincs packázás!

100% Garancia!

Kérje azonnal!

Rólunk mondták:

"Élőállat szállítással foglalkozunk, ezért az átlagosnál is fontosabb, hogy időben, gyorsan, és rendben menjenek a dolgok! Több éve bízzuk az Oroszország, illetve a volt Szovjetúnió irányába tartó szállítmányaink ügyeinek intézését az irodára, és mindig megoldják! Valahogy mindig! Néha úgy tűnik, nincs lehetetlen."

Sinka Imre - Hunland Trans kft. 

Van HOTEL foglalása?

HOTEL GARANCIA PROGRAM!

Szeretne az Internetnél olcsóbbat? 

Szeretne biztosra menni?

Nem szertne váratlan meglepetéseket?

Tegyen minket próbára! Csak nyerhet vele!

Copyright © 2010 Hello-Oroszország.hu
PolarSys Honlapkészítés

A Hello-Oroszország.hu weboldal fejlesztője és üzemeltetője a Hello-Európa Utazási Iroda Kft. Oroszország specialista szolgáltatásaink: Orosz konzulátus, vízum ügyintézés Oroszországba (orosz vízum, turista vízum, tranzit és üzleti vízumok), hotel foglalás Oroszországban (Moszkva szálloda, Szentpétervár szálloda), csoportos utazások, tolmácsolás (orosz-magyar-angol), idegenvezetés, Oroszország. Oroszországba utazóknak utasbiztosítás megkötése, repülőjegy foglalás. Orosz, Belorusz, Kazah és Kínai utazáshoz vízum ügyintézés, hotel foglalás, repülőjegy foglalás, utasbiztosítás. Oroszország specialista: Hello-Oroszország Utazási Iroda!