Fun Id kártya!

Amint azt az előző bejegyzésben írtam, a 2018 foci világbajnokságon a mérkőzés belépőjegy mellé Fun Id kátyát is kell igényelned. Tehát a jegy mellett Fun Id-val is rendelkezned kell, ha részt akarsz venni a mérkőzéseken, vagy be szeretnél utazni vízummentesen Oroszországba.

A Fun Id igénylésének feltétele, hogy legyen legalább egy mérkőzésre már megvásárolt jegyed. Ennek birtokában tudsz a www.fan-id.ru oldalon regisztrálni és kártyát igényelni.

A z elkészült Fun Id azonosító kártyát levélben kézbesítik ki, vagy átveheted személyesen valamelyik Fun Id központban. Ezekről részletes információt a weboldalon találsz.

Fun Id kártya birtokában ingyenes vasúti jegyek is igényelhetők. Ezeket a jegyeket a mérkőzés napján az adott városba történő oda és visszautazásra tudod igénybe venni. A jegyigényléshez szükséged lesz a mérkőzés jegyre, a Fun Id-ra. Jelentkezzél be  és hozzál létre egy fiókot a tickets.transport2018.com oldalon. Ezután megadod a mérkőzés jegy számát, majd lefoglalhatod a helyedet a vonaton.

A Fun Id kártyád legyen mindig nálad, mert hiába van jegyed, a Fun Id nélkül nem fognak beengedni sem a stadionba, sem a vonatra, sem az országba.

Jó utazást, jó szurkolást!