Szolgáltatásainkat kifizetheted bankkártyával

kkh_cimke_300x86
Online fizetés

 

A szolgáltatás megrendelése után a K&H Bank weblapjára irányítunk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal.

Online kártyás fizetésre akkor kerülhet sor, amikor már munkatársunkkal minden részletet pontosítottál.

 

 

E-mail-en, vagy sms-en küldtünk Neked egy azonosítót (és a pontos fizetendő összeget), amellyel elindíthatod a tranzakciót. Csak annyi a dolgod, hogy az alábbi űrlapot kitöltöd, majd a  "fizetés bankkártyával" gombra kattintasz.

Weboldalunk a K&H Bank fizetési szerverére irányít, ahol a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját kell megadnod. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el. (A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadják el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! )

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.