Skip to content
Szentpétervár

Gyors és egyszerű online vízum,

vízumdíj nélkül

Szentpétervári utazáshoz!

Jó hír a Szentpétervárra utazóknak, hogy rövid idejű utazáshoz már nem kell a költséges, meghívólevelekhez kötött és csak a konzulátuson igényelhető vízumot beszerzniük. Lehetőség van egy díjnemtes, online megigényelhető vízum beszerzésére is. 

Akkor igényelhetsz ilyen vízumot, ha:

  • Kizárólag Szentpétervár, illetve Leningrád megye az utazásod célpontja.
  • Repülővel, autóval, hajón, vagy gyalogosan léped át a határt.
  • Túrista, üzleti, kultúrális, tudományos, vagy sport céllal utazol.
  • Maximum 8 nap a kinntartózkodásod ideje.

Habár ez a vízum beszerzésének egy lényegesen egyszerűbb módja, de azért tartogat ez is buktatókat, ami megnehezítheti és időben jelentősen megnövelheti a vízumigénylést. Nem biztos, hogy megéri kockáztatni egy repülőjegy árát csak azért, mert valami esetleg "félrement", vagy nem úgy sikerült a vízumigénylés során.

Mi 18 év orosz vízumos tapasztalatával segítünk, hogy az online vízumot is gördülékenyen megkapd. 

Ha mi intézzük a vízumigénylédesed, akkor kapsz egy szakértő kontrollt ahhoz, hogy biztosan minden megfeleljen az online szentpétervári vízumoddal és az ezzel történő utazásoddal kapcsolatban. Ezen felül mi töltjük ki az online vízumkérelmet, mi töltjük fel a szükséges fotókat, hogy neked ne kelljen ezzel se foglalkoznod. 

A vízum díjmentes, a segítségünkért kérünk mindössze 6.350,- Ft-ot.

Így igényelheted meg az orosz (szentpétervári) vízumot néhány perc alatt:

  1. Az űrlap kitöltése előtt szkenneld be az útleveled fényképes oldalát, valamint készíts elő egy fotót JPEG formátumban, amely megfelel vízumfotónak (NE EGY PAPÍR ALAPÚ FÉNYKÉPET SZKENNELJ BE, MERT AZ NEM LESZ JÓ!). <A fotó követelményeiról itt olvashatsz>.
  2. Ezután töltsd ki ezt az űrlapot és töltsd fel az útleveledet és a vízumfotót.
  3. Az elküldött adatokat és fotót leellenőrizzük. Ha minden rendben, akkor küldünk Neked egy kódot, amivel a "Bankkártyás fizetés" menüpontban kifizetheted a vízumügyintézés 6.350,- Ft-os díját.
  4. Miután kifizetted a díjat, beküldjük a vízumigénylésédet.
  5. A vízumot maximum 4 napon belül az adatlapon megadott e-mail címedre a befizezett összegről szóló számlával együtt megküldjük.

Az online vízumot legkorábban az utazást megelőző 20. naptól, legkésőbb az utazás előtti 5. napig lehet megigényelni!
A vízumot a belépés napjától 30 napos érvényességgel fogod megkapni, de a kinntartózkodás ideje nem lehet több 8 napnál (a belépés napja 00:00 órától a 8. nap 24:00 óráig)
Amennyiben nincs még szállásod, a weboldalunk "Szállás" menüpontja alatt kérhetsz kedvező ajánlatot!
Így adja meg a dátumot: év-hónap-nap
Így adja meg a dátumot: év-hónap-nap
Nyugdíjasok az utolsó munkahely nevét, diákok az iskola nevét írják ide!
Nyugdíjasok az utolsó munkahelyi foglalkozásukat, írják ide!
Nyugdíjasok az utolsó munkahely címét, diákok az iskola címét írják ide!
Nyugdíjasok az utolsó munkahely telefonszámát, diákok az iskola telefonszámát írják ide!
JPG, JPEG, PDF
A megfelelő fénykép követelményei: színes, 3,5x4,5 formátum, JPEG fálj, a fej a kép 70-80%-át tölti ki, világos egyszínű háttér, a fej szemből látszik, a fej teteje és a vállak teteje is látszik, nem "mosolygós" a fogak nem látszanak ki.

Scroll To Top