Skip to content
Utazás kínába

 

KÍNAI VÍZUM

 

December 1-től fontos változások történtek a kínai vízum igénylésének folyamatában!

A kínai vízum beszerezése most még több időt és türelmet igényel!

A legfontosabb változások:

  • A vízumkérő nyomtatvány csak egy online felületen tölthető ki!
  • LÉNYEGESEN több adatot és információt kell megadni, mint korábban!
  • Jelentősen megnövekedett a kitöltésre fordított idő!
  • Ujjlenyomatot kell adni az első vízumigényléskor!
  • Az online vízumkérő kitöltése után időpontot kell foglalni a konzulátuson és csak akkor lehet beadni a kérelmet!

Az új vízumigénylésnek megfelelően összeállítottunk egy adatlapot, amit kérésre e-mail-en megküldünk. Ez alapján fogjuk elkészíteni a vízumigénylésdet.

Az új vízumkérelem kitöltése és összállítása lényegesen több időt vesz igénybe, mint korábban.

Azért, hogy ne alakuljon ki végeláthatatlan várakozás a kínai vízumok miatt az ügyfélszolgálatunkon, személyes kínai vízumügyintézést, csak az előzetesen kitöltött adatlapunk visszaküldése után tudjuk  elvállalni!

Segítünk összeállítani a vízumigányléshez a dokumentációt, elkísérünk az ujjlenyomat ladásához és beadjuk a konzulátuson, majd elhozzuk a kész vizumodat.

Ha szertnél inkább a számodra fontosabb dolgokkal foglalkozni, akkor csak töltsd ki ezt rövid űrlapot és 2 órán belül megkeresünk, hogy megbeszéljük a részleteket!

A kínai vízum árai:

 

Magyar és Európai Uniós  állampolgároknak

1 hetes határidővel - 27.500 Ft

2 napos határidővel - 35.500,- Ft

(Az árak tarlamazzák a vízum és az ügyintézés díját.)

(Az időpontok a vízumkérelem konzulátusi beadásának napjától értendők!)

Mi kell a kínai vízumhoz?

 kínai turista vízumhoz az alábbiakra lesz szükség:

  • 1 db igazolványkép (irodánkban elkészítjük Neked)
  • helyesen kitöltött és aláírt vízumkérőlap 
  • útlevél (min. a hazaérkezést követő 6 hónapos érvényesség, legalább 2 üres, egymással szemben lévő oldal)
  • szállásfoglalás (nálunk szállást is foglalhatsz)
  • repülőjegy (nálunk repülőjegyet is foglalhatsz)

 

Az kínai üzleti vízumhoz az alábbiakra lesz szükség:

  • 1 db igazolványkép (irodánkban elkészítjük Neked)
  • helyesen kitöltött és aláírt vízumkérőlap 
  • útlevél (min. a hazaérkezést követő 6 hónapos érvényesség, legalább 2 üres, egymással szemben lévő oldal)
  • meghívólevél
  • repülőjegy (nálunk repülőjegyet is foglalhatsz)

Az elkészült vízumot akár Te, akár egy megbízott személy (futár) is átveheti az irodánkban, de kérésedre elküldjük postai úton is.

Irodánk nyitva tartása: hétköznap 9.00 - 17.00 óra között.
Címünk: 1062 Budapest, Bajza u. 24. fszt. 2-es kapucsengő

Scroll To Top